Over Sleeswijk Visser

Het advocatenkantoor met jarenlange ervaring

Door jarenlange ervaring weet Sleeswijk Visser advocaten dat u niet alleen behoefte heeft aan de beste juridische bijstand, maar ook aan menselijk contact.

De Twentse nuchterheid is ons niet vreemd! Sleeswijk Visser advocaten is recht door zee en zal u met raad en daad bijstaan.  Indien overleg met de wederpartij geen uitkomst biedt zullen de advocaten van Sleeswijk Visser advocaten u met hand en tand verdedigen.

advocatenkantoor-sleeswijk-visser-front

Ook voor ondernemers

Ook de  ondernemer is bij Sleeswijk Visser advocaten aan het goede adres. Voor ondernemers is Sleeswijk Visser advocaten zeer flexibel inzetbaar, er is geen sprake van een 9 tot 5 mentaliteit. Sleeswijk Visser advocaten begrijpt dat de ondernemer drukbezet is en zal zich daaraan aanpassen.

Sleeswijk Visser advocaten wordt door ondernemers dan ook vaak ingeschakeld als sparringpartner of bij arbeidsgerelateerde problemen.

Ons team

Ons team werkt al jarenlang samen en functioneert als een goed geöliede machine. Naast de twee advocaten is er nog een secretaresse werkzaam binnen ons kantoor.

Medewerkers

Het secretariaat wordt gerund door Gerda Poppe, zij is al sinds 1995 de steun en toeverlaat van Sleeswijk Visser advocaten. Zij kent alle cliënten bij naam en is van maandag tot en met donderdag aanwezig om u te woord te staan.

Johan Sleeswijk

Johan Sleeswijk Visser

advocaat

“Mijn ideaal? Mee helpen bouwen aan een rechtvaardigere wereld.

Mijn motto: Goed is niet goed, als het nog beter kan.

Mijn wens: Betrokken en betrouwbaar, zo wil ik graag bekend staan.”

MEER OVER JOHAN

Johan heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Nadat hij in 1988 afgestudeerd is, heeft hij enige tijd gewerkt als juridisch adviseur en fondswerver.

In 1989 is hij beëdigd als advocaat te Almelo. In 1990 heeft hij Sleeswijk Visser Advocaten opgericht.

De praktijk van Johan bestaat voor het overwegende deel uit personen- en familierecht, strafrecht alsmede uit het ‘gewone’ civiele (overeenkomsten)recht. In al zijn zaken zet Johan zich ten volle in voor zijn cliënten.

Marieke Hasselo

Marieke Hasselo

advocaat

Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten weten wat ze kunnen verwachten en gehoord worden.

Juridische procedures zijn vaak niet alleen ingewikkeld maar ook erg ingrijpend. De belangen die spelen zijn groot.

MEER OVER MARIEKE

“Juridische procedures zijn vaak niet alleen ingewikkeld maar ook erg ingrijpend. De belangen die spelen zijn groot. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten weten wat ze kunnen verwachten en gehoord worden. Door mijn directe en persoonlijke benadering weten cliënten waar ze aan toe zijn, ook het menselijk gevoel wordt niet uit het oog verloren.’’

Marieke volgde haar studie Nederlands recht aan de Universiteit Groningen. Al tijdens haar studietijd zette zij zich in voor laagdrempelige rechtshulp  bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Groningen. Marieke is sinds 2010 aan Sleeswijk Visser advocaten verbonden en is sinds 2011 werkzaam als advocaat.