Personen- en familierecht

De advocaten van Sleeswijk Visser zijn betrokken

De advocaten van Sleeswijk Visser advocaten zijn nauw betrokken bij alles wat u in uw persoonlijke levenssfeer raakt. Van geboorte tot huwelijk tot echtscheiding en alles wat daar tussen valt. Na beëindiging van een relatie kunnen zich tal van juridische problemen voordoen. De emotionele en financiële gevolgen van een scheiding zijn altijd ingrijpend.

familierecht-sleeswijk-visser
sleeswijk-visser-advocaten-familierecht2

Wij helpen u weer inzicht krijgen

Een goed juridisch advies kan u helpen inzichtelijk te maken hoe uw situatie zal zijn na de scheiding. Wij zijn van mening dat een goede onderlinge communicatie kan bijdragen aan het snel oplossen van ontstane problemen. Soms is het echter niet mogelijk om buiten de rechter om tot een werkbaar resultaat te komen. Soms is het echter niet mogelijk om buiten de rechter om tot een werkbaar resultaat te komen.

Wij adviseren en helpen u bij alle familierechtelijke kwesties

Onze advocaten adviseren u over allerlei praktische zaken, zoals bijvoorbeeld kinderalimentatie, partneralimentatie, de verdeling van goederen, uw woning, een ouderschapsplan, wijziging gezag, stiefouderadoptie en pensioen. De advocaten van Sleeswijk Visser advocaten staan u met raad én daad in alle familierechtelijke kwesties bij.

Familie trumt vom eigenen Haus